Blog

Wilt u zelf uw e-mail instellen op uw computer of mobiel? Dan vindt u hier een korte handleiding.

Wilt u zelf een gratis SSL certificaat instellen op uw website? Dan vindt u hier een korte handleiding.

Online marketing wordt steeds belangrijker en Google AdWords is een belangrijke speler in deze markt. We geven u graag een korte rondleiding en laten u kennis maken met de mogelijkheden.

Heeft u een webshop of wilt u een webshop starten? Dan heeft u te maken met een aanbod aan betaalmethodes en betaalproviders. Wij geven u een overzicht van de meest gebruikte betaalmethodes en voor- en nadelen van verschillende betaalproviders.

Door te adverteren via Facebook kunt u een grote groep potentiele klanten bereiken, en dat op een zeer gerichte wijze. Hoe en waarom uw bedrijf succesvol kan adverteren op Facebook? Dat leggen we u graag uit.

Webhosting wordt in veel verschillende prijsklassen aangeboden. Wij leggen u uit waar de verschillen zitten en hoe u het pakket kiest dat het beste bij uw bedrijf past.

Als u er niet al n heeft, dan heeft u er vast wel eens van gehoord: een mobielvriendelijke website. Graag zetten we de belangrijkste voordelen/redenen van een mobielvriendelijke website voor u op een rijtje.